Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Soccer Manager (2002) Türkçe yama

06.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Soccer Manager (2002). Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Braga Software, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Soccer Manager (2002) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Güzel oyunun hayranları için Futbolun hızlı ve çılgın dünyasına girin ve nihai rüya takımınızı kurun. Sıcak koltuğa oturduktan sonra, takım seçimi için ıstırap çekebilir, yeni yetenekler için transfer pazarlarını keşfedebilir, takımınızı kazananlar için eğitebilirsiniz, saha içi reklamları müzakere edin ve ek fonlar için ekip sponsorluğu düzenleyin.

İndirme sayısı:
10477
Yayın yılı:
2002





Soccer Manager (2002) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Soccer Manager (2002) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Soccer Manager (2002) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Soccer Manager (2002) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Soccer Manager (2002) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Soccer Manager (2002) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
New Star Soccer Manager, hem oyun oynayabileceğimiz hem de menajer olarak bir takımı yönetebileceğimiz bir futbol simülatörüdür.
FIFA Soccer Manager, Electronic Artsın spor oyunlarının geliştirilmesine adanmış bir alt bölümü olan EA Sports tarafından oluşturulan ilk futbol menajeridir.
Tüm zamanların en iyi futbol menajeri olarak uluslararası alanda tanınmaya ne dersiniz?
Football Manager, Sports Interactivein çok beğenilen serisinin hayranları için gözlerini ziyafet çekecek yeni özelliklerle dolu Noelden önce geri dönüyor.
F.A. Premier League Manager 2002, aynı adı taşıyan Premier Ligden veya diğer yedi büyük Avrupa liginden birinden seçilmiş bir takımı denetlediğimiz Electronic Artsın bir futbol menajerinin başka bir
Yorumlar
Yorum ekle