Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The F.A. Premier League Manager 2002 Türkçe yama

10.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The F.A. Premier League Manager 2002. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The F.A. Premier League Manager 2002 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
F.A. Premier League Manager 2002, aynı adı taşıyan Premier Ligden veya diğer yedi büyük Avrupa liginden birinden seçilmiş bir takımı denetlediğimiz Electronic Artsın bir futbol menajerinin başka bir sürümüdür.

İndirme sayısı:
10468
Yayın yılı:
2001





The F.A. Premier League Manager 2002 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The F.A. Premier League Manager 2002 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The F.A. Premier League Manager 2002 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The F.A. Premier League Manager 2002 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The F.A. Premier League Manager 2002 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The F.A. Premier League Manager 2002 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Şimdi 14. sezonunda, piyasadaki en uzun süredir devam eden futbol menajerlik oyunu Premier Manager geri döndü ve her zamankinden daha iyi!
"Premier Manager 2003/2004", tüm istatistiklerin ve tabloların başrol oynadığı ve diğer oyunların çoğunda olduğu gibi hoş ve muhteşem bir görsel ortam olmadığı futbol menajerleri türüne aittir.
Premier menajerlere genel bakış Futbol yönetimine kesin bir bakış sunan Premier Manger 04/05, oyunculardan favori kulüplerinin kaderini kontrol etmelerini istiyor.
Premier Manager, sıcak koltukta başka bir sezon için geri döndü. Piyasadaki en köklü spor yönetimi simülatörlerinden biri olan Premier Managerın bu yılki baskısı her zamankinden daha iyi olmayı vaat
Şimdi 15. sezonunda, piyasadaki en uzun süredir devam eden futbol menajerlik oyunu Premier Manager geri döndü ve her zamankinden daha iyi!
Yorumlar
Yorum ekle