Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

My Lovely Daughter Türkçe yama

27.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız My Lovely Daughter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni My Lovely Daughter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Game Changer stüdyosundan My Lovely Daughter, simülasyon ve korku unsurları içeren bir strateji oyunudur. Görevimiz, farklı karakterlere sahip homunculuslar (küçük kızlara benzeyen yaratıklar) yaratmak ve geliştirmek, ölen kızımızı özleriyle doldurmak ve onu hayata döndürmek.

İndirme sayısı:
10992
Yayın yılı:
2018





My Lovely Daughter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) My Lovely Daughter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales My Lovely Daughter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama My Lovely Daughter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


My Lovely Daughter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve My Lovely Daughter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Last Campfire, No Mans Sky ve Joe Danger serilerinden sorumlu İngiliz Hello Games stüdyosundan yapboz unsurları içeren bir macera oyunudur.
Happy Game, küçük çocuğun kabuslarıyla dolu gerçeküstü bir dünyada geçen, korku unsurlarına sahip 2 boyutlu bir macera oyunudur.
A Space for the Unbound, ilişkiler, depresyon ve paranormal olaylar hakkında bir macera oyunudur ve aksiyonu bir Endonezya köyünde geçmektedir.
Game Of War: Fire Age, RPGlerden bilinen unsurları da içeren kapsamlı bir sosyal strateji oyunudur.
Goosebumps: The Game for PC, PS3 vb. korku unsurları içeren ve R.L. Stine tarafından yazılmış bir dizi popüler çocuk kitabına dayanan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle