Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Happy Game Türkçe yama

21.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Happy Game. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Braga Software.

Oyun için türkçe yama metni Happy Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Happy Game, küçük çocuğun kabuslarıyla dolu gerçeküstü bir dünyada geçen, korku unsurlarına sahip 2 boyutlu bir macera oyunudur. Oyun, esas olarak Machinarium ve Botanicula ile tanınan Çek stüdyosu Amanita Design tarafından yaratılmıştır.

İndirme sayısı:
10399
Yayın yılı:
2021





Happy Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Happy Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Happy Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Happy Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Happy Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Happy Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Birkaç Roger ve Jamesi Mutlu Ediyoruz: Aşağıdan Geldiler! Ağustos 2018de Compulsion Games tarafından piyasaya sürülen We Happy Few aksiyon-macera oyunu için bir DLCdir.
Happy Bakery, esas olarak Nintendo DS taşınabilir konsolunun en genç kullanıcılarına yönelik bir fırın simülasyonudur.
Happy Glass, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde dağıtılan bir bulmaca oyunudur.
Happy Cooking, strateji unsurlarını ve Nintendo DS için özel olarak oluşturulmuş bir mantık oyununu birleştiren bir oyundur.
We Happy Few, İngilterenin 60lı yıllarının alternatif bir retro-fütüristik versiyonunda geçen orijinal bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle