Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Happy Bakery Türkçe yama

07.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Happy Bakery. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Happy Bakery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Happy Bakery, esas olarak Nintendo DS taşınabilir konsolunun en genç kullanıcılarına yönelik bir fırın simülasyonudur. Ebeveynleri rahatsız etmeden ve mutfağı kirletmeden en sevdikleri kekleri ve ruloları pişirmelerini sağlar.

İndirme sayısı:
9842
Yayın yılı:
2009





Happy Bakery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Happy Bakery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Happy Bakery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Happy Bakery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Happy Bakery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Happy Bakery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bakery Simulator, Car Trader Simulator ile de bilinen bağımsız stüdyo Live Motion Games tarafından geliştirilen bir simülasyon oyunudur.
Happy Dungeons, işbirliği oyununa odaklanan bir fantezi hack-and-slash RPGdir.
Birkaç Roger ve Jamesi Mutlu Ediyoruz: Aşağıdan Geldiler! Ağustos 2018de Compulsion Games tarafından piyasaya sürülen We Happy Few aksiyon-macera oyunu için bir DLCdir.
Happy Glass, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde dağıtılan bir bulmaca oyunudur.
Happy Cooking, strateji unsurlarını ve Nintendo DS için özel olarak oluşturulmuş bir mantık oyununu birleştiren bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle