Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Game Of War: Fire Age Türkçe yama

26.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Game Of War: Fire Age. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Lz0, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Game Of War: Fire Age (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Game Of War: Fire Age, RPGlerden bilinen unsurları da içeren kapsamlı bir sosyal strateji oyunudur. Oyun ünlü Clash of Clansa benziyor. Game Of War: Fire Age, Machine Zone stüdyosu tarafından yaratıldı, bu onların ilk projesiydi.

İndirme sayısı:
10417
Yayın yılı:
2013





Game Of War: Fire Age oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Game Of War: Fire Age dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Game Of War: Fire Age klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Game Of War: Fire Age ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Game Of War: Fire Age oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Game Of War: Fire Age içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
Game of Thrones: Seven Kingdoms, George R.R. Martin tarafından yazılan A Song of Ice and Fire adlı fantastik roman serisine dayanan bir tarayıcı RPGsidir.
2010 yılında tüm dünya ülkeleri birleşmiş ve tarımın yeniden yapılandırılması sayesinde Polonya ekonomik ve finansal bir güç haline gelmiştir.
Galaxy on Fire 3: Manticore for SWITCH, AND ve iOS, Galaxy on Fire serisinin 2006da ilk çıkışını yapan başka bir girişidir.
Breath of Fire 6, Capcomun şirket içi stüdyosu tarafından PC, AND ve iOSta yayınlanan bir jRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle