Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Breath of Fire 6 Türkçe yama

09.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Breath of Fire 6, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Breath of Fire 6 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Breath of Fire 6, Capcomun şirket içi stüdyosu tarafından PC, AND ve iOSta yayınlanan bir jRPGdir. Bu, konsollar için tasarlanmamış serinin ilk bölümü.

İndirme sayısı:
8319
Yayın yılı:
2016





Breath of Fire 6 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Breath of Fire 6 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Breath of Fire 6 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Breath of Fire 6 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Breath of Fire 6 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Breath of Fire 6 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SWITCH ve WiiU için The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Denemeleri, Nintendo tarafından geliştirilen The Legend of Zelda: Breath of the Wild için bir genişlemedir.
Popüler serinin 1993 yılında piyasaya sürülen dördüncü bölümü olan Capcom tarafından hazırlandı.
Efsanevi RPG serisi Breath of Fire, uzun süredir unutulmuş dünyalar, cesur kahramanlar ve eski, mistik güçlerle ilgili hikayelerle PSPye geliyor.
Capcom, Nintendonun avuçiçi sistemi için ortaya çıkan sürekli RPG akışının ortasında, bu Süper Nintendo klasiğinin yeniden piyasaya sürülmesiyle bir başka yüksek kaliteli macera sunuyor.
One Last Breath, insanlığın yok edilmesinden sonra kıyamet sonrası bir dünyada geçen bir 2.
Yorumlar
Yorum ekle