Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Thanatophobia Türkçe yama

19.04.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Thanatophobia. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir l0wb1t, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Thanatophobia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
PC için Thanatophobia, Alone in the Dark, Resident Evil veya Silent Hill gibi dizilerden bilinen eski okul stiline sahip bir hayatta kalma korku oyunudur.

İndirme sayısı:
8312
Yayın yılı:
2023





Thanatophobia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Thanatophobia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Thanatophobia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Thanatophobia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Thanatophobia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Thanatophobia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Silent Hill, Resident Evil veya Parasite Eve gibi ünlü hayatta kalma korkularından bilinen bir dizi unsuru içeren, korku geleneğinde gerçekleştirilen aksiyon macera oyunu.
Resident Evil 2, türün en önemli oyunu olarak kabul edilen, 1996nın en çok satan hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir.
Wroned Us, üç kült diziden esinlenen bir hayatta kalma korku oyunudur: Dark Souls, Silent Hill ve Resident Evil.
End of Zoe, Capcom tarafından geliştirilen, hayatta kalma korku oyunu Resident Evil VII: Biohazard için bir hikaye genişletme paketidir.
PC, PS4 ve XONE için Resident Evil VII: Biohazard, bir aksiyon-macera hayatta kalma korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle