Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

White Day Türkçe yama

23.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz White Day! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir dEViATED.

Oyun için türkçe yama metni White Day (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Silent Hill, Resident Evil veya Parasite Eve gibi ünlü hayatta kalma korkularından bilinen bir dizi unsuru içeren, korku geleneğinde gerçekleştirilen aksiyon macera oyunu.

İndirme sayısı:
8366
Yayın yılı:
2003





White Day oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) White Day dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales White Day klasörüne koyun.

3. Türkçe yama White Day ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


White Day oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve White Day içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu, Ubisoftun ünlü sporcu Shawn White ile işbirliği içinde yarattığı bir başka oyunudur.
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness, Seviye 5te oldukça beğenilen cRPG oyununun devamı niteliğindedir.
PC için White Heaven, Anna adlı bir oyun yaratmasıyla tanınan bağımsız bir İtalyan stüdyosu Dreampainters tarafından geliştirilen bir oyundur.
White Day 2: Swan Song, 2001 Kore korku oyunu White Day ve 2015 versiyonu White Day: A Labyrinth Named Schoolun bir ön bölümüdür.
White Noise 2, PC ve XONE için bir korku aksiyon oyunudur. Başlık, asimetrik çok oyunculu moda odaklanıyor.
Yorumlar
Yorum ekle