Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

White Noise 2 Türkçe yama

28.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik White Noise 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THETA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni White Noise 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
White Noise 2, PC ve XONE için bir korku aksiyon oyunudur. Başlık, asimetrik çok oyunculu moda odaklanıyor. Ünlü Slenderdan esinlenilen ve 2012nin sonlarında Xbox Live Indie Gamesde piyasaya sürülen basit yapım White Noise: A Tale of Horrorın devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
9270
Yayın yılı:
2017





White Noise 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) White Noise 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales White Noise 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama White Noise 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


White Noise 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve White Noise 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Black & White 2, Lionhead Studiosun en çok satan kitabının devamı niteliğindedir.
White Day 2: Swan Song, 2001 Kore korku oyunu White Day ve 2015 versiyonu White Day: A Labyrinth Named Schoolun bir ön bölümüdür.
Farm Together, ilgiyle karşılanan Ziggurat, White Noise serisi ve Pharaonic gibi oyunların yaratıcıları olan bağımsız Milkstone Studios tarafından geliştirilen basit bir çiftçilik simülatörüdür.
Shaun White Snowboarding: World Stage, Shaun White Snowboarding: Road Tripin doğrudan devamı niteliğindedir – özellikle Balance Boardu kullanan harika kontrol sistemi sayesinde Shaun White
White Noise: A Tale of Horror, 2012 yapımı Slender: The Eight Pagesden ilham alan birinci şahıs bir korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle