Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Resident Evil 2 (1998) Türkçe yama

30.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Resident Evil 2 (1998). Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THETA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Resident Evil 2 (1998) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Resident Evil 2, türün en önemli oyunu olarak kabul edilen, 1996nın en çok satan hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir. Bir önceki taksitte olduğu gibi oyun da Capcom tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8606
Yayın yılı:
1998





Resident Evil 2 (1998) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Resident Evil 2 (1998) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Resident Evil 2 (1998) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Resident Evil 2 (1998) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Resident Evil 2 (1998) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Resident Evil 2 (1998) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aralık 1998, Raccoon Citynin yıkılmasından 3 ay sonra: Claire Redfield düşmüş şehrin pençelerinden kıl payı kurtulur.
PC, X360 vb. için Resident Evil 6, ünlü hayatta kalma korku oyunları serisinden bir başka oyundur ve şu anda başlıktaki sayının önerebileceğinden daha fazla taksit vardır.
End of Zoe, Capcom tarafından geliştirilen, hayatta kalma korku oyunu Resident Evil VII: Biohazard için bir hikaye genişletme paketidir.
PC, PS4 ve XONE için Resident Evil VII: Biohazard, bir aksiyon-macera hayatta kalma korku oyunudur.
Resident Evil: PC, PS4 vb. için Revelations 2, Capcom tarafından yaratılan ünlü hayatta kalma korku oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle