Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wronged Us Türkçe yama

26.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wronged Us. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama GZKS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Wronged Us (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Wroned Us, üç kült diziden esinlenen bir hayatta kalma korku oyunudur: Dark Souls, Silent Hill ve Resident Evil. Bağımsız bir şirket olan Delusional Studio tarafından geliştirildi ve başlangıçta bir kişi tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10185
Yayın yılı:
2023





Wronged Us oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wronged Us dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wronged Us klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wronged Us ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wronged Us oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wronged Us içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Thanatophobia, Alone in the Dark, Resident Evil veya Silent Hill gibi dizilerden bilinen eski okul stiline sahip bir hayatta kalma korku oyunudur.
Resident Evil: Dejenerasyon, Ekim 2008de gösterime giren aynı adlı bir animasyon filminde sunulan olaylara dayanan, kült hayatta kalma korku serisinin mobil versiyonudur.
Simulacrum: Chapter One, kült dizi Silent Hill ve Resident Evilden ilham alan bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur.
Tormented Souls, aksiyonun üçüncü şahıs perspektifinden (TPP) sunulduğu klasik bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur.
Hayatta kalma korku türünü popülerleştiren ve bir dizi devamın yanı sıra film ve çizgi roman uyarlamaları tarafından takip edilen kült dizi Resident Evilin ilk bölümünün yeniden düzenlenmiş ve
Yorumlar
Yorum ekle