Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Talkman Türkçe yama

01.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Talkman, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama SERGANT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Talkman (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Talkman aslında Sonynin bir mikrofon ve yazılım içeren bir çevre birimi cihazıdır. Gadget kasaya takılıdır ve konsol ile iletişim USB portu üzerinden yapılır.

İndirme sayısı:
10144
Yayın yılı:
2006





Talkman oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Talkman dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Talkman klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Talkman ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Talkman oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Talkman içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Başlangıçta Tayvan pazarına giren bir dans oyunu. Ana cazibe, USB portu üzerinden bağlanan sete bağlı özel bir mattır (oyunun kendisini satın alma imkanı yoktur).
Inspector Gadget: Advance Mission, 80lerin popüler çizgi filminin çılgın maceralarını Game Boy Advancee getiriyor.
Doktor Pençe ve suç örgütü M.A.D.den ajanları. Birleşmiş Milletlerden çevre koruma ile uğraşan altı bilim insanını yakaladı ve onların yerine kendi ürettikleri eserlerle değiştirdi.
Yaratıcıları tarafından tanımlandığı gibi Beyond: Two Souls, PS3 ve PS4 için etkileşimli bir dramadır.
Pro Cycling Manager 2006 size profesyonel bir bisiklet takımının başında en önemli uluslararası yarışlara katılma şansı sunuyor.
Yorumlar
Yorum ekle