Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

CyberGroove Türkçe yama

27.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, CyberGroove, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni CyberGroove (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Başlangıçta Tayvan pazarına giren bir dans oyunu. Ana cazibe, USB portu üzerinden bağlanan sete bağlı özel bir mattır (oyunun kendisini satın alma imkanı yoktur).

İndirme sayısı:
10065
Yayın yılı:
2004





CyberGroove oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) CyberGroove dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales CyberGroove klasörüne koyun.

3. Türkçe yama CyberGroove ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


CyberGroove oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve CyberGroove içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cool Pool, Sierra Attractionsın 3D Ultra atari oyunları serisinden mükemmel bir bilardo simülatörüdür.
7-12 yaş arası çocuklar için özel olarak tasarlanmış Zumba dans-fitness programına dayalı ilk video oyunu.
Gizemli bir dans eğitmeni tarafından bilinmezlikten koparılan kahramanlarımız eğitilir ve sırayla, yılın en prestijli buz dansı etkinliği olan Buzda Prenses Turnuvası için seçmelere katılır.
Lise Müzikali 3: DANS! hayranların üç High School Musical filminin tümünün enerjisini, eğlencesini ve müziğini deneyimlemelerini sağlar.
Grandia, Lunar serisinin yaratıcıları Game Artsın, başlangıçta Sega Saturn konsolunda ortaya çıkan ve yalnızca birkaç ay sonra PS1e taşınan bir jRPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle