Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zumba Kids Türkçe yama

11.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Zumba Kids, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: HAZE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Zumba Kids (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
7-12 yaş arası çocuklar için özel olarak tasarlanmış Zumba dans-fitness programına dayalı ilk video oyunu. 30 heyecan verici rutinde çocuklara uygun koreografi, özgürce hareket etmeyi, dans etmeyi ve oynamayı teşvik ederken koordinasyonu ve özgüveni artırır.

İndirme sayısı:
9358
Yayın yılı:
2013





Zumba Kids oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zumba Kids dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zumba Kids klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zumba Kids ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zumba Kids oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zumba Kids içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Canlandırıcı Zumba Fitnessı getirin: Partiye katılın, oturma odanıza!
Karnınızı güçlendirmek ve karın kaslarınızı sağlam bir tam vücut antrenmanı içinde şekillendirmek için tasarlanmış ilk ve tek oyun.
- Lady Gaga, Pitbull ve Daddy Yankee gibi günümüzün süperstar sanatçılarından taze Zumba orijinal parçalarına ve hitlerine ayarlanmış 40tan fazla yeni rutine uyum sağlayın.
Dört milyon oyuncu ve sayısı daha şimdiden heyecan verici Zumba® Fitness interaktif video oyunu çalışmasını keşfetti.
Just Dance Kids 2014, genç oyuncular için tasarlanan Just Dance alt serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle