Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pro Cycling Manager 2006 Türkçe yama

26.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pro Cycling Manager 2006, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama Autopsy_Guy sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pro Cycling Manager 2006 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Pro Cycling Manager 2006 size profesyonel bir bisiklet takımının başında en önemli uluslararası yarışlara katılma şansı sunuyor. Oyunun bu son versiyonunda, T-Mobile gibi tanınmış takımlar, neredeyse 50 resmi takımdan oluşan etkileyici bir pelotonu tamamlıyor.

İndirme sayısı:
8760
Yayın yılı:
2006





Pro Cycling Manager 2006 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pro Cycling Manager 2006 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pro Cycling Manager 2006 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pro Cycling Manager 2006 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pro Cycling Manager 2006 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pro Cycling Manager 2006 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC versiyonunda, 65 resmi bisiklet takımından birinin genel menajeri olarak oynayacak ve profesyonel bir takımın sezonunun tüm yönlerini ele alacaksınız.
Önemli bir spor serisi olan Pro Cycling Manager, popüler serinin hayranlarını memnun etmek için her zamankinden daha parlak bir biçimde geri döndü.
Pro Cycling Manager 2022, 2001 yılında Cycling Manager ile başlayan popüler bisiklet yöneticisi serisinin bir sonraki bölümüdür.
Pro Cycling Manager 2011de resmi takımlardan birinin başında olağanüstü bir sezon yaşayın.
Pro Cycling Manager: Tour de France 2012 ile olağanüstü bir 2012 sezonu yaşayın ve profesyonel devrenin 80 takımından biriyle liderliği ele alın!
Yorumlar
Yorum ekle