Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 Türkçe yama

21.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Pro Cycling Manager: Tour de France 2011. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Pro Cycling Manager 2011de resmi takımlardan birinin başında olağanüstü bir sezon yaşayın. Bu oyun sizi Tour de France veya La Vuelta gibi en büyük bisiklet mücadelelerinin kalbine yerleştiriyor.

İndirme sayısı:
9306
Yayın yılı:
2011





Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC versiyonunda, 65 resmi bisiklet takımından birinin genel menajeri olarak oynayacak ve profesyonel bir takımın sezonunun tüm yönlerini ele alacaksınız.
Önemli bir spor serisi olan Pro Cycling Manager, popüler serinin hayranlarını memnun etmek için her zamankinden daha parlak bir biçimde geri döndü.
CM3, Tour de France, Giro, Vuelta, 7 günlük üç etap yarışı ve beş yarı klasik dahil olmak üzere 10a kadar Dünya Kupası yarışını kapsar.
Bunun için Pro Cycling Managerın 10. sürümü olan 3D motor tamamen elden geçirildi ve genişletildi.
Pro Cycling Manager: Tour de France 2012 ile olağanüstü bir 2012 sezonu yaşayın ve profesyonel devrenin 80 takımından biriyle liderliği ele alın!
Yorumlar
Yorum ekle