Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Inspector Gadget: Advance Mission Türkçe yama

29.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Inspector Gadget: Advance Mission. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: WDYL-WTN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Inspector Gadget: Advance Mission (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Inspector Gadget: Advance Mission, 80lerin popüler çizgi filminin çılgın maceralarını Game Boy Advancee getiriyor. Serinin hayranları, Gadgetın yürüyen, konuşan bir İsviçre Çakısı gibi olduğunu bilir.

İndirme sayısı:
9905
Yayın yılı:
2001





Inspector Gadget: Advance Mission oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Inspector Gadget: Advance Mission dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Inspector Gadget: Advance Mission klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Inspector Gadget: Advance Mission ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Inspector Gadget: Advance Mission oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Inspector Gadget: Advance Mission içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Army Men Advance, popüler seriyi GameBoy Advancee aktarmaya yönelik ilk girişim.
Gadget Racers, Game Boy Advance için bir aksiyon yarış oyunudur. Oyunda sevimli küçük arabalar ve gür, ayrıntılı arka planlar var ama oyunun adı gadgetlar.
Doktor Pençe ve suç örgütü M.A.D.den ajanları. Birleşmiş Milletlerden çevre koruma ile uğraşan altı bilim insanını yakaladı ve onların yerine kendi ürettikleri eserlerle değiştirdi.
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, 2001 yılında Game Boy Advance platformunda başlatılan Advance Wars serisinin ilk iki bölümünün yeniden çevrimidir.
Inspector Gadget: Mad Robots Invasion, özellikle genç PlayStation 2 kullanıcıları için oluşturulmuş basit bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle