Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Inspector Gadget: Mad Robots Invasion Türkçe yama

08.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Inspector Gadget: Mad Robots Invasion. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HAZE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Inspector Gadget: Mad Robots Invasion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Inspector Gadget: Mad Robots Invasion, özellikle genç PlayStation 2 kullanıcıları için oluşturulmuş basit bir arcade oyunudur. Oynarken tabii ki, özellikle yirminci yüzyılın seksenli ve doksanlı yıllarında çok popüler bir karakter olan unvan müfettişi olarak oynuyoruz.

İndirme sayısı:
8406
Yayın yılı:
2003





Inspector Gadget: Mad Robots Invasion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Inspector Gadget: Mad Robots Invasion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Inspector Gadget: Mad Robots Invasion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Inspector Gadget: Mad Robots Invasion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Inspector Gadget: Mad Robots Invasion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Inspector Gadget: Mad Robots Invasion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GUNS and ROBOTS, yaratıcı karakter tasarımı ve sonsuz bir özelleştirme özellikleri listesi ile ücretsiz çevrimiçi nişancı oyunudur.
Inspector Gadget: Advance Mission, 80lerin popüler çizgi filminin çılgın maceralarını Game Boy Advancee getiriyor.
Gadget Racers, Game Boy Advance için bir aksiyon yarış oyunudur. Oyunda sevimli küçük arabalar ve gür, ayrıntılı arka planlar var ama oyunun adı gadgetlar.
Doktor Pençe ve suç örgütü M.A.D.den ajanları. Birleşmiş Milletlerden çevre koruma ile uğraşan altı bilim insanını yakaladı ve onların yerine kendi ürettikleri eserlerle değiştirdi.
Hayatta kalmayı öğrenmek, çevrenizi anlamlandırmak ve mobilya yemek hakkında prosedürel olarak oluşturulmuş bir gizli oyun.
Yorumlar
Yorum ekle