Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gadget Racers Türkçe yama

23.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gadget Racers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EDGE.

Oyun için türkçe yama metni Gadget Racers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Gadget Racers, Game Boy Advance için bir aksiyon yarış oyunudur. Oyunda sevimli küçük arabalar ve gür, ayrıntılı arka planlar var ama oyunun adı gadgetlar.

İndirme sayısı:
10200
Yayın yılı:
2001





Gadget Racers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gadget Racers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gadget Racers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gadget Racers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gadget Racers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gadget Racers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Inspector Gadget: Advance Mission, 80lerin popüler çizgi filminin çılgın maceralarını Game Boy Advancee getiriyor.
Doktor Pençe ve suç örgütü M.A.D.den ajanları. Birleşmiş Milletlerden çevre koruma ile uğraşan altı bilim insanını yakaladı ve onların yerine kendi ürettikleri eserlerle değiştirdi.
Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R, Fast & Furious Spy Racers adlı Netflix platformu tarafından üretilen dizinin lisansına dayalı bir yarış oyunudur.
Inspector Gadget: Mad Robots Invasion, özellikle genç PlayStation 2 kullanıcıları için oluşturulmuş basit bir arcade oyunudur.
Little Racers, yukarıdan aşağıya bir bakış açısına sahip son derece basit bir 2D yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle