Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jett Rocket Türkçe yama

06.12.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Jett Rocket. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AiR.

Oyun için türkçe yama metni Jett Rocket (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Jett Rocketın güzel Yoroppa gezegenini keşfetmesine ve neden kötü Power Plant Posse tarafından saldırıya uğradığını öğrenmesine izin verin.

İndirme sayısı:
9570
Yayın yılı:
2010





Jett Rocket oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jett Rocket dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jett Rocket klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jett Rocket ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jett Rocket oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jett Rocket içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sparkster, klasik 2D yandan kaydırmalı roket aksiyon serisinin en yeni oyunu Rocket Knight ile XBLA, PSN ve Steame muzaffer gelişini gerçekleştiriyor.
AND ve iOSta yayınlanan Rocket Ski Racing, bir kayak yarış oyunudur.
WiiU ve 3DSde yayınlanan Jett Tailfin, deniz balıklarını oynadığımız en genç oyuncular için üç boyutlu bir yarış oyunudur.
JETT: The Far Shore, büyük, açık bir dünyanın keşfini güçlü bir hikayeyle birleştiren bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur.
Rocket Arena, oyuncuların mevcut şampiyonlardan birinin rolünü üstlendiği ve Rocket Championship Tour turnuvasında savaştığı bir arcade FPSdir.
Yorumlar
Yorum ekle