Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rocket Ski Racing Türkçe yama

12.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rocket Ski Racing. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rocket Ski Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Rocket Ski Racing, bir kayak yarış oyunudur. Duck N Cover, Cubed Rally Racer, Wrong Way Racing veya Shredmill gibi oyunların geliştiricileri olan Nocanwin stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9421
Yayın yılı:
2016





Rocket Ski Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rocket Ski Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rocket Ski Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rocket Ski Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rocket Ski Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rocket Ski Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OPUS: Rocket of Whispers, bağımsız Tay stüdyosu Sigono tarafından geliştirilen bir macera oyunudur, ekip önceki çalışmaları OPUS: The Day We Found Earth için sıcak bir karşılama aldı.
Sparkster, klasik 2D yandan kaydırmalı roket aksiyon serisinin en yeni oyunu Rocket Knight ile XBLA, PSN ve Steame muzaffer gelişini gerçekleştiriyor.
Seganın ilk çevrimiçi oyunu ChuChu Rocket!, Seganın ilk çok platformlu oyunu olarak bir kez daha öncü oldu.
Rocket Arena, oyuncuların mevcut şampiyonlardan birinin rolünü üstlendiği ve Rocket Championship Tour turnuvasında savaştığı bir arcade FPSdir.
Rocket Racer, PLAYden bir yarış oyunudur. Bu pozisyon, projenin yazarlarına göre uzak geçmişte gerçekleşen efsanevi galaksiler arası turnuvayı oluşturan bir dizi on beş yarışmaya katılmamıza izin
Yorumlar
Yorum ekle