Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rocket Arena Türkçe yama

22.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Rocket Arena. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Rocket Arena (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Rocket Arena, oyuncuların mevcut şampiyonlardan birinin rolünü üstlendiği ve Rocket Championship Tour turnuvasında savaştığı bir arcade FPSdir.

İndirme sayısı:
10195
Yayın yılı:
2020





Rocket Arena oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rocket Arena dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rocket Arena klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rocket Arena ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rocket Arena oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rocket Arena içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OPUS: Rocket of Whispers, bağımsız Tay stüdyosu Sigono tarafından geliştirilen bir macera oyunudur, ekip önceki çalışmaları OPUS: The Day We Found Earth için sıcak bir karşılama aldı.
Sparkster, klasik 2D yandan kaydırmalı roket aksiyon serisinin en yeni oyunu Rocket Knight ile XBLA, PSN ve Steame muzaffer gelişini gerçekleştiriyor.
AND ve iOSta yayınlanan Rocket Ski Racing, bir kayak yarış oyunudur.
Seganın ilk çevrimiçi oyunu ChuChu Rocket!, Seganın ilk çok platformlu oyunu olarak bir kez daha öncü oldu.
AND, iOS ve PCde yayınlanan Rocket Ranger Reloaded, 1988de piyasaya sürülen ve hem sektörün (örneğin Golden Joystick ödülü) hem de oyuncuların beğenisini kazanan Cinemawarein klasik aksiyon oyununun
Yorumlar
Yorum ekle