Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rocket Racer Türkçe yama

01.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rocket Racer. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir uCF.

Oyun için türkçe yama metni Rocket Racer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Rocket Racer, PLAYden bir yarış oyunudur. Bu pozisyon, projenin yazarlarına göre uzak geçmişte gerçekleşen efsanevi galaksiler arası turnuvayı oluşturan bir dizi on beş yarışmaya katılmamıza izin veriyor.

İndirme sayısı:
10564
Yayın yılı:
2007





Rocket Racer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rocket Racer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rocket Racer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rocket Racer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rocket Racer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rocket Racer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OPUS: Rocket of Whispers, bağımsız Tay stüdyosu Sigono tarafından geliştirilen bir macera oyunudur, ekip önceki çalışmaları OPUS: The Day We Found Earth için sıcak bir karşılama aldı.
Sparkster, klasik 2D yandan kaydırmalı roket aksiyon serisinin en yeni oyunu Rocket Knight ile XBLA, PSN ve Steame muzaffer gelişini gerçekleştiriyor.
AND ve iOSta yayınlanan Rocket Ski Racing, bir kayak yarış oyunudur.
Seganın ilk çevrimiçi oyunu ChuChu Rocket!, Seganın ilk çok platformlu oyunu olarak bir kez daha öncü oldu.
Rocket Arena, oyuncuların mevcut şampiyonlardan birinin rolünü üstlendiği ve Rocket Championship Tour turnuvasında savaştığı bir arcade FPSdir.
Yorumlar
Yorum ekle