Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jett Tailfin Türkçe yama

19.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Jett Tailfin! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama l0wb1t sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Jett Tailfin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
WiiU ve 3DSde yayınlanan Jett Tailfin, deniz balıklarını oynadığımız en genç oyuncular için üç boyutlu bir yarış oyunudur. Başlık Hoplite Research ve Ilusis Interactive Graphics tarafından üretildi.

İndirme sayısı:
10318
Yayın yılı:
2012





Jett Tailfin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jett Tailfin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jett Tailfin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jett Tailfin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jett Tailfin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jett Tailfin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jett Rocketın güzel Yoroppa gezegenini keşfetmesine ve neden kötü Power Plant Posse tarafından saldırıya uğradığını öğrenmesine izin verin.
Research and Destroy, sıra tabanlı strateji unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
JETT: The Far Shore, büyük, açık bir dünyanın keşfini güçlü bir hikayeyle birleştiren bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur.
Hoplite, mobil cihazlar için sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Başlık, Magma Fortress stüdyosunda çalışan Doug Cowley tarafından oluşturuldu.
NDS ve 3DSde yayınlanan Jewel Master: Cradle of Egypt 2, en çok satan mantıksal oyun serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle