Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ShadowCaster Türkçe yama

20.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız ShadowCaster. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama AURA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni ShadowCaster (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
ShadowCaster, Raven Software tarafından geliştirilen bir aksiyon/macera oyunudur. Başlangıçta, 1992 yılında Commodore Amiga bilgisayarları için piyasaya sürülen Black Crypt adlı programın ikinci baskısı olması gerekiyordu, ancak yazarlar Origin Systems ile ilişkilendirildikten sonra tamamen yeni bir ürün oluşturmaya karar verildi.

İndirme sayısı:
10188
Yayın yılı:
1993





ShadowCaster oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ShadowCaster dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ShadowCaster klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ShadowCaster ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ShadowCaster oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ShadowCaster içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Far Cry oyununun PCde başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra, Ubisoft şirketi konsol portunu oluşturmaya karar verdi.
Network Q RAC Rally, 1988de piyasaya sürüldükten sonra hala Mandarin Software, Lombard RAC Rally adı altında, Amiga ve Atari ST bilgisayarlarında bulunan Europressin ikinci ralli oyunudur.
Syndicate, 1993 yılında piyasaya sürülen aynı adlı kült yapımın dünyasına bir dönüş.
SEGA Genesis konsolu için ürünlerle 1993 yılında piyasaya sürülen EA Sports hokey oyun serisinin bir başka temsilcisi.
PC, PS4 ve XONE için The Raven Remastered, tıkla ve tıkla macera oyunu The Raven: Legacy of a Master Thiefin yeni bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle