Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Network Q RAC Rally Türkçe yama

27.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Network Q RAC Rally. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Network Q RAC Rally (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Network Q RAC Rally, 1988de piyasaya sürüldükten sonra hala Mandarin Software, Lombard RAC Rally adı altında, Amiga ve Atari ST bilgisayarlarında bulunan Europressin ikinci ralli oyunudur.

İndirme sayısı:
8268
Yayın yılı:
1993





Network Q RAC Rally oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Network Q RAC Rally dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Network Q RAC Rally klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Network Q RAC Rally ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Network Q RAC Rally oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Network Q RAC Rally içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
V-Rally 4, ralli oyunları serisinin dördüncü girişidir. Başlık Kylotonn Entertainment tarafından geliştirildi ve serideki üçüncü oyunun yayınlanmasından on altı yıl sonra giriş yaptı.
X-Miles, 1996da Europress tarafından piyasaya sürülen mükemmel Network Q RAC Rally Championship oyununa resmi bir ektir.
Pro Rally 2001, hem sürüş gerçekçiliği hem de görsel-işitsel ortam açısından ünlü Colin McRae Rally 2nin tahtını devirmek için bir rakip ve yarışmacı olan bir ralli simülatörüdür.
Europress tarafından 1993 yılında piyasaya sürülen Network Q Rally Rally oyununun devamı niteliğindeki oyun, tarihin en popüler ve en yüksek reytingli ralli oyunlarından biridir.
En İyi PlayStation Network Vol. 1, daha önce yalnızca PlayStation Network üzerinden dijital dağıtımda mevcut olan, özenle seçilmiş ilk oyun grubudur.
Yorumlar
Yorum ekle