Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tales from Space: About a Blob Türkçe yama

10.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Tales from Space: About a Blob, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama AkEd sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Tales from Space: About a Blob (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Tales from Space: About a Blob, tüm dünyayı yiyene kadar büyüyen ve büyüyen masum küçük bir yaratık hakkında bir oyundur. Ocak 2009dan beri geliştirilmekte olan oyun, bir canavar film ortamı ve teması, retro esintili bir sanat stili ve bulmaca odaklı platform oyunu içeriyor.

İndirme sayısı:
9468
Yayın yılı:
2011





Tales from Space: About a Blob oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tales from Space: About a Blob dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tales from Space: About a Blob klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tales from Space: About a Blob ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tales from Space: About a Blob oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tales from Space: About a Blob içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales from Space: Mutant Blobs Attack, dünyaya kaçan ve etrafındaki her şeyi yemeye başlayan huysuz bir mutant Blob hakkında yandan kaydırmalı bir bulmaca platform oyunudur.
Arkadaşlar, kahramanlar ve… jöle fasulye hikayesi? Blob kazası dünyaya indiğinde, köleleştirilmiş ana gezegenine geri dönmesine yardım etmek için genç bir çocukta beklenmedik bir kahraman bulur.
Bir Renk Devrimi Başlatın! Yalnızca de Blob, çok güçlü I.N.K.T.yi geçerek yolunu çevirebilir, zıplayabilir ve boyayabilir.
Özel boyaların, desenlerin ve müziğin dünyaya hayat verdiği, aksiyon dolu bir renk macerasına çıkın.
A Boy and His Blob, klasik, iki boyutlu platform oyununun başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle