Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

de Blob 2: The Underground Türkçe yama

12.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız de Blob 2: The Underground. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir h4xx0r, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni de Blob 2: The Underground (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
Özel boyaların, desenlerin ve müziğin dünyaya hayat verdiği, aksiyon dolu bir renk macerasına çıkın. De Blob 2de Comrade Black and the Inkies, dünyayı renklerden arındırmak için yepyeni bir planla geri döndü.

İndirme sayısı:
8690
Yayın yılı:
2011





de Blob 2: The Underground oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) de Blob 2: The Underground dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales de Blob 2: The Underground klasörüne koyun.

3. Türkçe yama de Blob 2: The Underground ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


de Blob 2: The Underground oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve de Blob 2: The Underground içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales from Space: About a Blob, tüm dünyayı yiyene kadar büyüyen ve büyüyen masum küçük bir yaratık hakkında bir oyundur.
Arkadaşlar, kahramanlar ve… jöle fasulye hikayesi? Blob kazası dünyaya indiğinde, köleleştirilmiş ana gezegenine geri dönmesine yardım etmek için genç bir çocukta beklenmedik bir kahraman bulur.
Bir Renk Devrimi Başlatın! Yalnızca de Blob, çok güçlü I.N.K.T.yi geçerek yolunu çevirebilir, zıplayabilir ve boyayabilir.
A Boy and His Blob, klasik, iki boyutlu platform oyununun başka bir bölümüdür.
Mi Sprocket, kaderin altı çanını çalma arayışına girerken özel güçler geliştiren bir ruhtur;
Yorumlar
Yorum ekle