Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A Boy and His Blob (2009) Türkçe yama

28.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız A Boy and His Blob (2009). Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama GZKS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni A Boy and His Blob (2009) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Arkadaşlar, kahramanlar ve… jöle fasulye hikayesi? Blob kazası dünyaya indiğinde, köleleştirilmiş ana gezegenine geri dönmesine yardım etmek için genç bir çocukta beklenmedik bir kahraman bulur.

İndirme sayısı:
9413
Yayın yılı:
2023





A Boy and His Blob (2009) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A Boy and His Blob (2009) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A Boy and His Blob (2009) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A Boy and His Blob (2009) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A Boy and His Blob (2009) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A Boy and His Blob (2009) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales from Space: About a Blob, tüm dünyayı yiyene kadar büyüyen ve büyüyen masum küçük bir yaratık hakkında bir oyundur.
Bir Renk Devrimi Başlatın! Yalnızca de Blob, çok güçlü I.N.K.T.yi geçerek yolunu çevirebilir, zıplayabilir ve boyayabilir.
Özel boyaların, desenlerin ve müziğin dünyaya hayat verdiği, aksiyon dolu bir renk macerasına çıkın.
A Boy and His Blob, klasik, iki boyutlu platform oyununun başka bir bölümüdür.
PC, PS4 vb. için Kürek Şövalyesi, Sean Velasco ve Way Forwardın bir grup eski çalışanı (A Boy and His Blob, BloodRayne: Betrayal gibi oyunların yaratıcıları) tarafından 2011 yılında kurulan bağımsız
Yorumlar
Yorum ekle