Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tales from Space: Mutant Blobs Attack Türkçe yama

24.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Tales from Space: Mutant Blobs Attack! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DimitarSerg, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tales from Space: Mutant Blobs Attack (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Tales from Space: Mutant Blobs Attack, dünyaya kaçan ve etrafındaki her şeyi yemeye başlayan huysuz bir mutant Blob hakkında yandan kaydırmalı bir bulmaca platform oyunudur.

İndirme sayısı:
10213
Yayın yılı:
2012





Tales from Space: Mutant Blobs Attack oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tales from Space: Mutant Blobs Attack dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tales from Space: Mutant Blobs Attack klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tales from Space: Mutant Blobs Attack ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tales from Space: Mutant Blobs Attack oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tales from Space: Mutant Blobs Attack içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tales from Space: About a Blob, tüm dünyayı yiyene kadar büyüyen ve büyüyen masum küçük bir yaratık hakkında bir oyundur.
Mutant Chronicles: Doomtrooper, Mutant Chronicles evreninin hayranları için geliştirilmiş bir strateji oyunudur.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze, Nickelodeonun popüler Teenage Mutant Ninja Turtles animasyon programının 2.
En son maceralarında TMNTye katılın. İster NYC sokaklarında Foot Ninjalarla savaşsınlar, ister Triceraton üssüne sızsınlar, her zaman aksiyon mu arıyorlar yoksa aksiyon onları mı arıyor?
Goosebumps: Attack of the Mutant, R.L. Stineın gençlere yönelik hit kitap serisine dayanan ikinci macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle