Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mutant Chronicles: Doomtrooper Türkçe yama

29.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Mutant Chronicles: Doomtrooper, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Mutant Chronicles: Doomtrooper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Mutant Chronicles: Doomtrooper, Mutant Chronicles evreninin hayranları için geliştirilmiş bir strateji oyunudur. Bu markayı kişisel bilgisayarlarda kullanmak için bir lisans satın alan Paradox Interactive tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9229
Yayın yılı:
2023





Mutant Chronicles: Doomtrooper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mutant Chronicles: Doomtrooper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mutant Chronicles: Doomtrooper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mutant Chronicles: Doomtrooper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mutant Chronicles: Doomtrooper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mutant Chronicles: Doomtrooper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows sizi her şeyin başladığı yere geri götürüyor.
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, kült Teenage Mutant Ninja Turtlesın lisansına dayanan bir dizi beatem uptır.
En son maceralarında TMNTye katılın. İster NYC sokaklarında Foot Ninjalarla savaşsınlar, ister Triceraton üssüne sızsınlar, her zaman aksiyon mu arıyorlar yoksa aksiyon onları mı arıyor?
The Fall: Mutant City, 2004te piyasaya sürülen The Fall: Last Days of Gaia cRPGsinden bilinen kıyamet sonrası bir vizyonda geçen klasik bir macera oyunudur.
Target Games tarafından yıllar önce yaratılan ve icat edilen bilim kurgu Mutant Chronicles dünyasında geçen aksiyon ile MMORPG türüne ait genişletilmiş üretim.
Yorumlar
Yorum ekle