Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

New World Empires Türkçe yama

21.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz New World Empires. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir KaSS.

Oyun için türkçe yama metni New World Empires (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Bytro Labs tarafından geliştirilen bir MMO strateji oyunu olan oyun, Supremacy 1914 ile bazı benzerlikleri paylaşıyor. New World Empires, oyuncuların belirli aktiviteleri hızlandırmasına olanak tanıyan yerleşik bir mikro dönüşüm sistemine sahip, oynaması ücretsiz bir tarayıcı yapımıdır.

İndirme sayısı:
9923
Yayın yılı:
2016





New World Empires oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) New World Empires dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales New World Empires klasörüne koyun.

3. Türkçe yama New World Empires ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


New World Empires oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve New World Empires içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GSC Game World, geliştirme aşamasındaki yeni gerçek zamanlı stratejilerini duyurmaktan mutluluk duyar.
Age of Empires II HD, 1999dan kalma klasik bir gerçek zamanlı strateji oyununun – Age of Empires II: The Age of the Kings – ve bir yıl sonra piyasaya sürülen eklentisi Age of Empires II: The
Rise of the Rajas, Age of Empires II, Age of Empires II: HD Editionın yenilenmiş bir baskısının üçüncü büyük DLC eklentisidir.
Age of Empires: World Domination, AND, iOS ve WP sistemine sahip mobil cihazlarda kullanılabilen gerçek zamanlı bir stratejidir.
Bin yıl boyunca benzersiz uluslara komuta edin... Ünlü oyun tasarımcısı Rick Goodman ve saygın oyun geliştiricisi Stainless Steel Studiostan, Çinden Almanyaya ve Amerika Birleşik Devletlerine kadar
Yorumlar
Yorum ekle