Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Empires: World Domination Türkçe yama

22.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Age of Empires: World Domination. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EiTheL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Age of Empires: World Domination (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Age of Empires: World Domination, AND, iOS ve WP sistemine sahip mobil cihazlarda kullanılabilen gerçek zamanlı bir stratejidir. Microsoft şirketinin sahip olduğu mükemmel strateji oyunları serisi Age of Empiresın lisansı ile geliştirilen yapım, daha önce diğer oyunların yanı sıra RPG Lord of the Dragonsu yaratan Singapur stüdyosu KLab Global tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
9553
Yayın yılı:
2023





Age of Empires: World Domination oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Empires: World Domination dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Empires: World Domination klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Empires: World Domination ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Empires: World Domination oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Empires: World Domination içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Artık PlayStation 2 bilgisayar eğlence sistemi için küresel hakimiyet oyunu olan RISK ile Herkes, Her Zaman, Her Yerde oynayabilirsiniz.
Bin yıl boyunca benzersiz uluslara komuta edin... Ünlü oyun tasarımcısı Rick Goodman ve saygın oyun geliştiricisi Stainless Steel Studiostan, Çinden Almanyaya ve Amerika Birleşik Devletlerine kadar
Ensemble Studios tarafından 1997den beri sürekli olarak geliştirilen mükemmel bir gerçek zamanlı strateji oyunu serisinin üçüncü bölümü.
Çünkü Sonunda… Savaş Kazanmakla İlgilidir. Hakimiyet, büyük bir strateji düzeyinde bilimkurgu kara, deniz ve hava savaşları da dahil olmak üzere uzak gezegenlerde Hür Milletler Birliği ile Phantom
Circle Empires Rivals, dairesel bir harita üzerinde gerçekleşen çok oyunculu savaşlara odaklanan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle