Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Domination Türkçe yama

03.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Domination! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Razor1911.

Oyun için türkçe yama metni Domination (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Çünkü Sonunda… Savaş Kazanmakla İlgilidir. Hakimiyet, büyük bir strateji düzeyinde bilimkurgu kara, deniz ve hava savaşları da dahil olmak üzere uzak gezegenlerde Hür Milletler Birliği ile Phantom League arasında yenilenmiş bir küresel çatışmayı konu alıyor.

İndirme sayısı:
8466
Yayın yılı:
2005





Domination oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Domination dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Domination klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Domination ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Domination oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Domination içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
"Total Domination: Nuclear Strategy" ve "Pirates: Tides of Fortune"un yaratıcılarından!
Bisikletinin üzerinde! Bize öyle bakmanıza gerek yok, sadece bir yokuş aşağı dağ bisikleti yarışçısı olan Downhill Domination hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.
Evil Genius 2, 2004 yılında kurulan gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci girişidir.
Artık PlayStation 2 bilgisayar eğlence sistemi için küresel hakimiyet oyunu olan RISK ile Herkes, Her Zaman, Her Yerde oynayabilirsiniz.
Age of Empires: World Domination, AND, iOS ve WP sistemine sahip mobil cihazlarda kullanılabilen gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle