Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Evil Genius 2: World Domination Türkçe yama

15.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Evil Genius 2: World Domination. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iCWT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Evil Genius 2: World Domination (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Evil Genius 2, 2004 yılında kurulan gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci girişidir. İlk oyun Elixir Studios (Cumhuriyet: Devrimin yaratıcıları) tarafından geliştirilmiş olsa da, devamı Rebellion ekibinin eseridir.

İndirme sayısı:
10468
Yayın yılı:
2021





Evil Genius 2: World Domination oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Evil Genius 2: World Domination dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Evil Genius 2: World Domination klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Evil Genius 2: World Domination ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Evil Genius 2: World Domination oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Evil Genius 2: World Domination içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kötülüğün geldiği yer burası! Nihai kıyamet günü cihazının inşası yoluyla küresel hakimiyet elde etmeye kararlı kötü niyetli bir beyniniz.
Bisikletinin üzerinde! Bize öyle bakmanıza gerek yok, sadece bir yokuş aşağı dağ bisikleti yarışçısı olan Downhill Domination hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.
AND, WWW ve iOS için Evil Genius Online, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi ekonomik stratejidir ve 2004te başlatılan oyun serisinin bir parçasıdır.
Age of Empires: World Domination, AND, iOS ve WP sistemine sahip mobil cihazlarda kullanılabilen gerçek zamanlı bir stratejidir.
Animal Genius, en genç oyuncular için tasarlanmış, dünyadaki önemli ekosistemleri tanıdıkları ve orada yaşayan hayvanlar hakkında çok ilginç bilgiler öğrendikleri bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle