Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Evil Genius Online Türkçe yama

11.03.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Evil Genius Online. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Cerberus, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Evil Genius Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
AND, WWW ve iOS için Evil Genius Online, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi ekonomik stratejidir ve 2004te başlatılan oyun serisinin bir parçasıdır.

İndirme sayısı:
9827
Yayın yılı:
2015





Evil Genius Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Evil Genius Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Evil Genius Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Evil Genius Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Evil Genius Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Evil Genius Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kötülüğün geldiği yer burası! Nihai kıyamet günü cihazının inşası yoluyla küresel hakimiyet elde etmeye kararlı kötü niyetli bir beyniniz.
Evil Genius 2, 2004 yılında kurulan gerçek zamanlı strateji serisinin ikinci girişidir.
Resident Evil Villageın satın alınmasının yanı sıra, oyuncu aynı zamanda oyuncunun oyun oynaması Resident Evil Re: ayetine ve oyuncuya izin veren ücretsiz bir çevrimiçi oyun satın alıyor.
The Assignment, Tango Gameworksün üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu Evil Within için ilk DLCdir.
Animal Genius, en genç oyuncular için tasarlanmış, dünyadaki önemli ekosistemleri tanıdıkları ve orada yaşayan hayvanlar hakkında çok ilginç bilgiler öğrendikleri bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle