Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stormland Türkçe yama

09.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stormland. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TPoDT.

Oyun için türkçe yama metni Stormland (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
PCde yayınlanan Stormland, sanal gerçeklik cihazları düşünülerek tasarlanmış bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, Sunset Overdrive, Fuse, Ratchet & Clank ve Resistance serisi gibi oyunlarla tanınan Insomniac Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8223
Yayın yılı:
2019





Stormland oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stormland dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stormland klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stormland ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stormland oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stormland içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Song of the Deep, Spyro (serinin ilk bölümlerinden bazıları), Ratchet & Clank serisi veya Sunset Overdrive gibi oyunlardan sorumlu olan Insomniac Games stüdyosundan başka bir
Fuse dört oyunculu bir aksiyon oyunudur. Yapım, Ratchet & Clank ve Resistance gibi dizileri yaratan Insomniac Games stüdyosu tarafından hazırlandı.
PC için Feral Rites, VR teknolojisini kullanan yakın dövüşe yoğun bir şekilde odaklanan bir aksiyon macera oyunudur.
Üç numara (büyü, çekicilik ve görünüşe göre çoğu şeyin geldiği şey) hakkındaki tüm o sözlere ağırlık veren Insomniac Games, son derece popüler olan Ratchet & Clank 2: Locked and Yüklendi.
Ratchet & Clank, PSnin en sevilen karakterlerinden biri olan Spyro the Dragonu bize getiren Insomniac Gamesin ilk PlayStation 2 oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle