Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Feral Rites Türkçe yama

13.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Feral Rites. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama hezz sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Feral Rites (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
PC için Feral Rites, VR teknolojisini kullanan yakın dövüşe yoğun bir şekilde odaklanan bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, Edge of Nowhere, Sunset Overdrive, Fuse , Resistance ve Ratchet & Clank gibi oyunların yayınlanmasıyla tanınan Insomniac Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8144
Yayın yılı:
2016





Feral Rites oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Feral Rites dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Feral Rites klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Feral Rites ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Feral Rites oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Feral Rites içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Song of the Deep, Spyro (serinin ilk bölümlerinden bazıları), Ratchet & Clank serisi veya Sunset Overdrive gibi oyunlardan sorumlu olan Insomniac Games stüdyosundan başka bir
Fuse dört oyunculu bir aksiyon oyunudur. Yapım, Ratchet & Clank ve Resistance gibi dizileri yaratan Insomniac Games stüdyosu tarafından hazırlandı.
PCde yayınlanan Stormland, sanal gerçeklik cihazları düşünülerek tasarlanmış bir aksiyon macera oyunudur.
Üç numara (büyü, çekicilik ve görünüşe göre çoğu şeyin geldiği şey) hakkındaki tüm o sözlere ağırlık veren Insomniac Games, son derece popüler olan Ratchet & Clank 2: Locked and Yüklendi.
Blood Rites, bu tür oyunlarda uzmanlaşmış Çinli geliştirici Kongzhong Corporationın ücretsiz bir MMORPG yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle