Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Song of the Deep Türkçe yama

04.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Song of the Deep. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DTCG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Song of the Deep (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Song of the Deep, Spyro (serinin ilk bölümlerinden bazıları), Ratchet & Clank serisi veya Sunset Overdrive gibi oyunlardan sorumlu olan Insomniac Games stüdyosundan başka bir oyundur.

İndirme sayısı:
8617
Yayın yılı:
2016





Song of the Deep oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Song of the Deep dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Song of the Deep klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Song of the Deep ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Song of the Deep oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Song of the Deep içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 ve PCdeki Song of Unleash, iki boyutlu manga tarzı bir görsel roman ve PS4, Nintendo Switch ve PCde bulunan Song of Memoriesin devamı niteliğindedir.
Ghost Song, ayrıntılı, atmosferik bilimkurgu konumları ve karşılaşılan uzaylılarla çeşitli savaşlar içeren bir 2D metroidvania aksiyon oyunudur.
Song of Memories, tarih sim ve jRPG öğeleri içeren görsel bir romandır.
Cornerstone: PC için The Song of Tyrim, 3D platform unsurlarına sahip bir aksiyon rol yapma oyunudur.
Grow: Song of the Evertree, çeşitli dünyalar yaratmamıza ve bu dünyalar arasında seyahat etmemize izin veren bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle