Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cornerstone: The Song of Tyrim Türkçe yama

15.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Cornerstone: The Song of Tyrim. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iCWT.

Oyun için türkçe yama metni Cornerstone: The Song of Tyrim (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Cornerstone: PC için The Song of Tyrim, 3D platform unsurlarına sahip bir aksiyon rol yapma oyunudur. Overflow Games tarafından geliştirildi ve Moebius: Empire Rising veya Cognition: An Erica Reed Thriller gibi başlıklarla tanınan Phoenix Online Publishing tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10466
Yayın yılı:
2016





Cornerstone: The Song of Tyrim oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cornerstone: The Song of Tyrim dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cornerstone: The Song of Tyrim klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cornerstone: The Song of Tyrim ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cornerstone: The Song of Tyrim oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cornerstone: The Song of Tyrim içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Song of the Deep, Spyro (serinin ilk bölümlerinden bazıları), Ratchet & Clank serisi veya Sunset Overdrive gibi oyunlardan sorumlu olan Insomniac Games stüdyosundan başka bir
Sword Art Online: Lost Song, fantezi ve bilim kurgu unsurlarını birleştiren popüler Japon multimedya serisine dayanan bir aksiyon RPGsidir.
PS4 ve PCdeki Song of Unleash, iki boyutlu manga tarzı bir görsel roman ve PS4, Nintendo Switch ve PCde bulunan Song of Memoriesin devamı niteliğindedir.
Song of Iron 2, 2021de piyasaya sürülen ve bir Viking rolünü oynadığımız bir aksiyon oyunu serisinin ikinci kısmıdır.
Song of Memories, tarih sim ve jRPG öğeleri içeren görsel bir romandır.
Yorumlar
Yorum ekle