Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fuse Türkçe yama

08.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fuse. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Fuse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
Fuse dört oyunculu bir aksiyon oyunudur. Yapım, Ratchet & Clank ve Resistance gibi dizileri yaratan Insomniac Games stüdyosu tarafından hazırlandı.

İndirme sayısı:
9455
Yayın yılı:
2013





Fuse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fuse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fuse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fuse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fuse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fuse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PCde yayınlanan Stormland, sanal gerçeklik cihazları düşünülerek tasarlanmış bir aksiyon macera oyunudur.
PC için Feral Rites, VR teknolojisini kullanan yakın dövüşe yoğun bir şekilde odaklanan bir aksiyon macera oyunudur.
Görsel roman macera başlığı Sweet Fuse: At Your Side, PSP sistemi için bombayı etkisiz hale getiren aksiyon ve ölüme meydan okuyan romantizmin yürek burkan karışımı.
Üç numara (büyü, çekicilik ve görünüşe göre çoğu şeyin geldiği şey) hakkındaki tüm o sözlere ağırlık veren Insomniac Games, son derece popüler olan Ratchet & Clank 2: Locked and Yüklendi.
Sonsuz olasılıklara sahip bir nişancı olan Blast Works: Build, Trade, Destroy sizi çılgın bir geometrik savaşa davet ediyor!
Yorumlar
Yorum ekle