Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mekorama Türkçe yama

06.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Mekorama. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir tEaM wOrLd cRaCk kZ.

Oyun için türkçe yama metni Mekorama (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Martin Magni, 2015 yılında piyasaya sürülen Odd Bot Out gibi mobil oyunlarla tanınan İsveçli bir geliştiricidir. AND ve iOS platformları için Mekorama, bu yaratıcı tarafından geliştirilen ikinci oyundur.

İndirme sayısı:
9273
Yayın yılı:
2016





Mekorama oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mekorama dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mekorama klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mekorama ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mekorama oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mekorama içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lords of Midnight, strateji, RPG ve macera oyunlarının unsurlarını birleştiren bir melezin yeniden düzenlenmiş halidir.
Ödül simülasyonu Wildlife Park 2 ve eklenti Crazy Zoodan sonra, geliştirici B-Alive şimdi yepyeni eklenti Marine Worldü sunuyor.
World of Warcraft: Shadowlands, temel oyunun yanı sıra Overwatch, Hearthstone, Starcraft ve Diablo serisi gibi oyunların yaratıcıları Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen popüler 2004
Kami 2, renkli figürleri düzenlediğimiz iki boyutlu mobil bir mantık oyunudur.
NITE Team 4, The Black Watchmen veya Ahnayro: The Dream World gibi projelerle de tanınan Alice & Smith adlı Kanadalı bir stüdyo tarafından oluşturulan başka bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle