Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Lords of Midnight Türkçe yama

24.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Lords of Midnight. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: tEaM wOrLd cRaCk kZ, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Lords of Midnight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Lords of Midnight, strateji, RPG ve macera oyunlarının unsurlarını birleştiren bir melezin yeniden düzenlenmiş halidir. 1984 yılında ZX Spectrum için yayınlanan orijinal, Midwinter, Starlord veya Flames of Freedom gibi klasikler üzerinde de çalışmış olan bir yaratıcı olan Mike Singleton tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9991
Yayın yılı:
2012





The Lords of Midnight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Lords of Midnight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Lords of Midnight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Lords of Midnight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Lords of Midnight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Lords of Midnight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rising Lords, kart ve masa oyunları unsurları içeren sıra tabanlı bir stratejidir.
Midnight GT: Primary Racer, sersemletilmiş arabaların yasadışı yarışları konusunu ele alan ilk oyunlardan biridir.
Rockstar Games, Midnight Club 3: DUB Edition ile yarış türünü yeniden tanımlamak için otomotiv yaşam tarzları konusunda yetkili kaynak olan DUB Magazine ile güçlerini birleştirdi.
Subway Midnight, psikolojik korku tarzında bir macera oyunudur. Bubby Darkstar adlı bağımsız bir geliştirici tarafından geliştirilmiştir.
AND ve iOS için Lords of the Fallen, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanan 2014 aksiyon RPGsinin mobil versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle