Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lords of the Fallen (2017) Türkçe yama

02.04.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Lords of the Fallen (2017). Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: CORE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Lords of the Fallen (2017) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Lords of the Fallen, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanan 2014 aksiyon RPGsinin mobil versiyonudur. Ancak oyunun ağabeyi ile pek ortak yanı yok.

İndirme sayısı:
8500
Yayın yılı:
2017





Lords of the Fallen (2017) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lords of the Fallen (2017) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lords of the Fallen (2017) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lords of the Fallen (2017) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lords of the Fallen (2017) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lords of the Fallen (2017) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Olgun oyunculara yönelik dinamik bir aksiyon RPGsi. Oyun, dövüş, karakter geliştirme, envanter toplama ve dünyasının keşfine odaklanıyor.
İnsanlar tarafından sonsuz dinlenme yeri olarak hayal edilen Afterworld, aslında sonsuz bir savaş krallığıdır, çünkü Işık Kuvvetleri, Karanlığın Güçleri ve Arafın Ruhları, dünyanın istikrarsız
Olgun oyunculara hitap eden dinamik bir eylem RPG. Oyun savaş, karakter gelişimi, envanter toplama ve dünyasının keşfine odaklanıyor.
Lords of the Fallenın karanlık bir fantezi dünyasında geçen üçüncü şahıs aksiyon-RPGnin devamı.
Efsane: PC için Fallen Lords, kötü Fallen Lordsun korkunç güçleriyle savaşan bir insan ordusunun komutanı olduğumuz gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle