Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lords of the Fallen (2014) Türkçe yama

21.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Lords of the Fallen (2014). Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Lords of the Fallen (2014) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
Olgun oyunculara hitap eden dinamik bir eylem RPG. Oyun savaş, karakter gelişimi, envanter toplama ve dünyasının keşfine odaklanıyor. Mekanik ve hikayenin her oyuncunun bireysel oyun tarzına ayarlanmasına vurgu yapıldı.

İndirme sayısı:
8519
Yayın yılı:
2014





Lords of the Fallen (2014) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lords of the Fallen (2014) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lords of the Fallen (2014) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lords of the Fallen (2014) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lords of the Fallen (2014) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lords of the Fallen (2014) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
Olgun oyunculara yönelik dinamik bir aksiyon RPGsi. Oyun, dövüş, karakter geliştirme, envanter toplama ve dünyasının keşfine odaklanıyor.
İnsanlar tarafından sonsuz dinlenme yeri olarak hayal edilen Afterworld, aslında sonsuz bir savaş krallığıdır, çünkü Işık Kuvvetleri, Karanlığın Güçleri ve Arafın Ruhları, dünyanın istikrarsız
Lords of the Fallenın karanlık bir fantezi dünyasında geçen üçüncü şahıs aksiyon-RPGnin devamı.
Efsane: PC için Fallen Lords, kötü Fallen Lordsun korkunç güçleriyle savaşan bir insan ordusunun komutanı olduğumuz gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle