Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Midnight Club 3: DUB Edition Türkçe yama

09.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Midnight Club 3: DUB Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MAZE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Midnight Club 3: DUB Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Rockstar Games, Midnight Club 3: DUB Edition ile yarış türünü yeniden tanımlamak için otomotiv yaşam tarzları konusunda yetkili kaynak olan DUB Magazine ile güçlerini birleştirdi.

İndirme sayısı:
9948
Yayın yılı:
2005





Midnight Club 3: DUB Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Midnight Club 3: DUB Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Midnight Club 3: DUB Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Midnight Club 3: DUB Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Midnight Club 3: DUB Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Midnight Club 3: DUB Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Midnight Club: PS3, PSP ve X360 için Los Angeles, PlayStation 2 konsolunda başlatılan popüler bir Arcade Racing oyun serisinin dördüncü taksitidir.
Yasadışı sokak yarışlarının geleceği. Dünyanın en kötü şöhretli yasadışı sokak yarışı sendikasının üyeleri her gece Los Angeles, Paris ve Tokyo sokaklarında buluşuyor.
Midnight Club geri döndü ve her zamankinden daha büyük. Detroit, San Diego, Atlanta ve şimdi Tokyonun canlı şehir yayılımlarını baş döndürücü hızlarda yırtın.
Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition, orijinalin yazarları tarafından geliştirilen 2018 yarış oyunu Gear.
Gear.Club serisi mobil cihazlarda doğdu; Gear.Club Unlimited 2, Nintendo Switch konsolunu vuran ikinci taksitidir.
Yorumlar
Yorum ekle