Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition Türkçe yama

11.01.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir NAPALM, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Gear.Club serisi mobil cihazlarda doğdu; Gear.Club Unlimited 2, Nintendo Switch konsolunu vuran ikinci taksitidir. Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi, bu yarış oyunu da portföyünde popüler Test Drive Unlimited serisini içeren Eden Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10117
Yayın yılı:
2018





Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rockstar Games, Midnight Club 3: DUB Edition ile yarış türünü yeniden tanımlamak için otomotiv yaşam tarzları konusunda yetkili kaynak olan DUB Magazine ile güçlerini birleştirdi.
Gear.club serisi mobil cihazlarda doğdu; Gear.Club Unlimited 2, Nintendo Switch konsoluna çarpan ikinci taksittir.
Midnight Club geri döndü ve her zamankinden daha büyük. Detroit, San Diego, Atlanta ve şimdi Tokyonun canlı şehir yayılımlarını baş döndürücü hızlarda yırtın.
Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition, orijinalin yazarları tarafından geliştirilen 2018 yarış oyunu Gear.
One Piece: Unlimited World Red, Echiiro Oda tarafından yaratılan One Piece manga dünyasında geçen üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle