Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Midnight Club II Türkçe yama

03.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Midnight Club II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Midnight Club II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
Yasadışı sokak yarışlarının geleceği. Dünyanın en kötü şöhretli yasadışı sokak yarışı sendikasının üyeleri her gece Los Angeles, Paris ve Tokyo sokaklarında buluşuyor.

İndirme sayısı:
9213
Yayın yılı:
2003





Midnight Club II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Midnight Club II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Midnight Club II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Midnight Club II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Midnight Club II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Midnight Club II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Midnight Club: PS3, PSP ve X360 için Los Angeles, PlayStation 2 konsolunda başlatılan popüler bir Arcade Racing oyun serisinin dördüncü taksitidir.
Midnight GT: Primary Racer, sersemletilmiş arabaların yasadışı yarışları konusunu ele alan ilk oyunlardan biridir.
Rockstar Games, Midnight Club 3: DUB Edition ile yarış türünü yeniden tanımlamak için otomotiv yaşam tarzları konusunda yetkili kaynak olan DUB Magazine ile güçlerini birleştirdi.
Midnight Club geri döndü ve her zamankinden daha büyük. Detroit, San Diego, Atlanta ve şimdi Tokyonun canlı şehir yayılımlarını baş döndürücü hızlarda yırtın.
Şehir uyurken, sokak yarışlarının yeraltı dünyası uyanır... Bu, hızdan başka hiçbir şeyin önemli olmadığı yüksek bahisli bir dünyadır.
Yorumlar
Yorum ekle