Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Midnight GT: Primary Racer Türkçe yama

04.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Midnight GT: Primary Racer. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Midnight GT: Primary Racer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Midnight GT: Primary Racer, sersemletilmiş arabaların yasadışı yarışları konusunu ele alan ilk oyunlardan biridir. Yapım, PlayStation 2, Midnight Club konsolundan oldukça popüler olan Rockstar Games oyunundan esinlenmiştir (dolayısıyla başlığın tesadüfi olmayan benzerliği).

İndirme sayısı:
8052
Yayın yılı:
2002





Midnight GT: Primary Racer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Midnight GT: Primary Racer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Midnight GT: Primary Racer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Midnight GT: Primary Racer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Midnight GT: Primary Racer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Midnight GT: Primary Racer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Midnight Club: PS3, PSP ve X360 için Los Angeles, PlayStation 2 konsolunda başlatılan popüler bir Arcade Racing oyun serisinin dördüncü taksitidir.
Midnight Fight Express, muhteşem bir dövüş oyunudur. Polonyalı bağımsız geliştirici Jakub Dzwinel tarafından geliştirildi ve Humble Games tarafından yayınlandı.
Rockstar Games, Midnight Club 3: DUB Edition ile yarış türünü yeniden tanımlamak için otomotiv yaşam tarzları konusunda yetkili kaynak olan DUB Magazine ile güçlerini birleştirdi.
Yasadışı sokak yarışlarının geleceği. Dünyanın en kötü şöhretli yasadışı sokak yarışı sendikasının üyeleri her gece Los Angeles, Paris ve Tokyo sokaklarında buluşuyor.
Midnight Club geri döndü ve her zamankinden daha büyük. Detroit, San Diego, Atlanta ve şimdi Tokyonun canlı şehir yayılımlarını baş döndürücü hızlarda yırtın.
Yorumlar
Yorum ekle